Crescina Transdermic 200 Re-Growth комплект за растеж на косата за мъже

Купи сега115.60 лв.136.00 лв.


Crescina Transdermic 200 Re-Growth комплект за растеж на косата за мъже, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Šampony в GeGa.bg. Crescina Transdermic 200 Re-Growth комплект за растеж на косата за мъже е произведен от Crescina и се предлага от NOTINO.bg на цена 115.60 лв.

Промоционална цена на Crescina Transdermic 200 Re-Growth комплект за растеж на косата за мъже Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 20.40 лв., намален от 136.00 лв. на 115.60 лв.

Crescina Transdermic 200 Re-Growth, Активатори на растежа на косата за мъже, Всичко за красиво изглеждащата коса в една опаковка. Козметичният комплект Crescina Transdermic 200 Re-Growth съдържа не един, а цели няколко продукта, които ще ви помогнат да създадете или обогатите редовната си козметична рутина, насочена към грижата за косата. Опаковката, пълна с продукти за коса, ще зарадва вас или ще се превърне в чудесен подарък за близък човек. Комплектът съдържа: шампоан против оредяване на косата и косопад за мъже 200 мл. грижа за растеж на косата за мъже 20x3, 5 мл. Характеристики: ще зарадва всеки мъж грижа за красива коса, изпълнена с живот увеличава гъстотата и здравината на косата Начин на употреба: Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Ефект: Плътност и жизненост, почистване, ревитализация, регенерация, стимулация на растежа, Проблем с косата: oредяваща коса и косопад, Тип комплекти: подаръчен комплект, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Crescina
Купи сега115.60 лв.136.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK