Crystallove Crystalcup комплект за лице и тяло

Купи сега41.65 лв.49.00 лв.


Crystallove Crystalcup комплект за лице и тяло, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Doplňky > Doplňky в GeGa.bg. Crystallove Crystalcup комплект за лице и тяло е произведен от Crystallove и се предлага от NOTINO.bg на цена 41.65 лв.

Промоционална цена на Crystallove Crystalcup комплект за лице и тяло Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 7.35 лв., намален от 49.00 лв. на 41.65 лв.

Crystallove Crystalcup, Грижа за тялото за жени, Грижа за кожата, това не са само кремове, серуми, тоник, гел или пилинг. Различните типове специални козметични аксесоари могат допълнително да подобрят обичайната ви рутина. Продуктът Crystallove Crystalcup допълва страхотно онези, които вече използвате в рутината си, като се грижи кожата на лицето ви да бъде още по-красива. Комплектът съдържа: масажно приспособление за околоочната област 2 бр. масажно приспособление за лице, врат и деколкте 2 бр. масажно приспособление за тяло четка за почистване на кожата прозрачна козметична чантичка Характеристики: за пътуване и в чантата Начин на употреба: Ползвайте според приложената инструкция.

Тип комплекти: изгодна опаковка

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Crystallove
Купи сега41.65 лв.49.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK