Curapil Light gel cream хидратираща грижа за лице за проблемна кожа, акне 50 мл.

Купи сега38.40 лв.


Curapil Light gel cream хидратираща грижа за лице за проблемна кожа, акне 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. Curapil Light gel cream хидратираща грижа за лице за проблемна кожа, акне 50 мл. е произведен от Curapil и се предлага от NOTINO.bg на цена 38.40 лв.

Curapil Light gel cream, 50 мл. , Дневна и нощна грижа унисекс, Мазната и проблемна кожа на лицето, склонна към поява на акне, има своите специфични нужди и кремът за лице Curapil Light gel cream се насочва именно към тях. Бори се с несъвършенствата като пъпки и черни точки, регулира прекомерното образуване на себум и нормализира кожата така, че да остане балансирана. Характеристики: има успокояващ ефект интензивно хидратира елиминира проявите на акне редуцира прекомерното образуване на себум Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.

Активни вещества: масло от жожоба, хиалуронова киселина, Ефект: почистване, против акне, успокояване, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Консистенция: крем, По предназначение: За проблемна кожа на лицето, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : проблемна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Curapil
Купи сега38.40 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK