Curapil Six steps to beauty 02 тонизираща вода за лице да уеднакви цвета на кожата 200 мл.

Купи сега24.50 лв.


Curapil Six steps to beauty 02 тонизираща вода за лице да уеднакви цвета на кожата 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Tonizace a zklidnění pleti > Pleťová tonika в GeGa.bg. Curapil Six steps to beauty 02 тонизираща вода за лице да уеднакви цвета на кожата 200 мл. е произведен от Curapil и се предлага от NOTINO.bg на цена 24.50 лв.

Curapil Six steps to beauty 02, 200 мл. , Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа. Характеристики: хидратира и подхранва кожата на лицето оставя кожата фина, свежа и сияеща незабавно успокоява кожата поддържа pH на кожата в равновесие успокоява и тонизира продуктът е подходящ за чувствителна кожа Начин на употреба: Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.

Активни вещества: алое вера, С Пантенол, Ефект: против зачервяване, уеднаквяване, Хидратация, Не съдържа: без силикони, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Curapil
Купи сега24.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK