Curasept Daycare Protection Booster Herbal паста за зъби-гел 75 мл.

Купи сега10.88 лв.12.80 лв.


Curasept Daycare Protection Booster Herbal паста за зъби-гел 75 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Zuby > Zubní pasty > Pro svěží dech в GeGa.bg. Curasept Daycare Protection Booster Herbal паста за зъби-гел 75 мл. е произведен от Curasept и се предлага от NOTINO.bg на цена 10.88 лв.

Промоционална цена на Curasept Daycare Protection Booster Herbal паста за зъби-гел 75 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.92 лв., намален от 12.80 лв. на 10.88 лв.

Curasept Daycare Protection Booster Herbal, 75 мл. , За укрепване на зъбния емайл унисекс, Пастата за зъби Curasept Daycare Protection Booster Herbal предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина. Характеристики: освежава дъха грижи се за венците почиства зъбите предпазва от зъбен кариес ограничава образуване на зъбна плака ограничава отлагането на зъбен камък укрепва зъбния емайл спира кървенето на венците Начин на употреба: Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Curasept
Купи сега10.88 лв.12.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK