DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Shampoo подсилващ и ревитализиращ шампоан за суха и крехка 500 мл.

Купи сега31.70 лв.37.30 лв.


DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Shampoo подсилващ и ревитализиращ шампоан за суха и крехка 500 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Šampony в GeGa.bg. DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Shampoo подсилващ и ревитализиращ шампоан за суха и крехка 500 мл. е произведен от DAENG GI MEO RI и се предлага от NOTINO.bg на цена 31.70 лв.

Промоционална цена на DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Shampoo подсилващ и ревитализиращ шампоан за суха и крехка 500 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 5.60 лв., намален от 37.30 лв. на 31.70 лв.

DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Shampoo, 500 мл. , Шампоани за жени, За да поддържате косата си здрава, блестяща и жизнена, е важно да осигурите правилната грижа. А тя започва с редовно миене на косата. Шампоанът DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Shampoo помага за ефикасно премахване на всички замърсявания, омазняване и остатъци от стилизиращи и други козметични продукти от косата и скалпа. Придава усещане за свежест и чистота и идеално подготвя косата и скалпа за по-нататъшната грижа, като подпомага действието на съдържащите се активни вещества. Характеристики: измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата подсилва косъма стимулира растежа на косата интензивно хидратира Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.

Активни вещества: кератин, С Пантенол, Ефект: Блясък и мекота, изглаждане на косата, Плътност и жизненост, почистване, Предотвратяване на цъфтежите, ревитализация, стимулация на растежа, Хидратация, Проблем с косата: hатоварвана коса, kъсаща се коса и цъфтящи краища, oредяваща коса и косопад, увредена коса, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп, мазен скалп, пърхот, сух скалп, сърбящ скалп, чувствителен скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: DAENG GI MEO RI
Купи сега31.70 лв.37.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK