Дамски бански с две лица Maaji Ocean Waves Guinea

Виж цената


Дамски бански с две лица Maaji Ocean Waves Guinea, се намира в категория Мода - Dámské > Plavky a plážové oblečení > Plavky > Dvoudílné plavky в GeGa.bg. Дамски бански с две лица Maaji Ocean Waves Guinea е произведен от MAAJI и се предлага от Astratex.bg

От едната страна леко блести, а от другата страна е на разцъфнали цветя. Това е банският костюм от две части Maaji Ocean Waves Guinea, благодарение на който можете да променяте визията си за нула време. Можете да носите горнището на банския костюм, като го завържете отзад, но ако искате да сте по-смели, можете да обърнете горнището, като го завържете отпред. С класически тип долнище. Бързосъхнеща материя Рециклирана материя Неподплатени чашки Без банели Презрамки без регулация Облича се през главата Двулицев Класическо долнищеБанският костюм е от специалната колекция Maaji Free Spirit, която се ангажира с устойчиви и щадящи природата материали.

Предлага се от Astratex.bg
Производител: MAAJI
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK