Дамски цял бански костюм Discover

Купи сега45.90 лв.152.99 лв.


Дамски цял бански костюм Discover, се намира в категория Мода - Dámské > Plavky a plážové oblečení > Plavky > Jednodílné plavky в GeGa.bg. Дамски цял бански костюм Discover е произведен от Ysabel Mora и се предлага от Astratex.bg на цена 45.90 лв.

Промоционална цена на Дамски цял бански костюм Discover Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 107.09 лв., намален от 152.99 лв. на 45.90 лв.

В бански костюм Discover с животински принт ще привлечете вниманието от пръв поглед. Гладкият плат за бански перфектно прилепва към тялото, а оформящата материя в предната част помага за дискретното изглаждане на проблемните зони. Можете да свалите презрамките за слънчеви бани и да се насладите на перфектен тен на раменете. Оформящ ефект Силиконова лента от вътрешната страна на обиколката Бързосъхнеща материя Скрити подплатени чашки Без банели Подвижни презрамки Класическо долнище

Предлага се от Astratex.bg
Производител: Ysabel Mora
Купи сега45.90 лв.152.99 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK