Danessa Myricks Beauty Forever Mist Set It фиксатор за фон дьо тен за матиране 100 мл.

Купи сега55.76 лв.65.60 лв.


Danessa Myricks Beauty Forever Mist Set It фиксатор за фон дьо тен за матиране 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty в GeGa.bg. Danessa Myricks Beauty Forever Mist Set It фиксатор за фон дьо тен за матиране 100 мл. е произведен от Danessa Myricks Beauty и се предлага от NOTINO.bg на цена 55.76 лв.

Промоционална цена на Danessa Myricks Beauty Forever Mist Set It фиксатор за фон дьо тен за матиране 100 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 9.84 лв., намален от 65.60 лв. на 55.76 лв.

Danessa Myricks Beauty Forever Mist Set It, 100 мл. , Фиксиране на грим за жени, Искате ли да предотвратите ситуациите, при които преди излизане от къщи се гримирате идеално, но само след няколко часа лицето ви вече лъщи и по него се появяват петна? Фиксиращият спрей Danessa Myricks Beauty Forever Mist Set It ще ви помогне за това. Държи фон дьо тена, пудрата, но и сенките за очи и грим продуктите за вежди на мястото им и фиксирани, без да се размазват, избледняват, разтичат или струпват в бръчките и гънките. Накратко, гарантира ви, че гримът ви ще остане перфектен, както при нанасянето му, при това за няколко часа. Характеристики: подхранва и хидратира дълготрайна фиксация на грима гарантира безупречен външен вид редуцира лъскавината абсорбира мазнината на кожата прави кожата мека Начин на употреба: Преди употреба добре разклатете, напръскайте достатъчно количество от продукта на лицето. Избягвайте пряк контакт с очите. Повторете при необходимост по всяко време на деня.

Активни вещества: краставица, хиалуронова киселина, Ефект: дълготраен, матов, хидратираща

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Danessa Myricks Beauty
Купи сега55.76 лв.65.60 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK