Danessa Myricks Beauty Luxe Cream Palette мултифункционален грим за очи, устни и лице 12x4 гр.

Купи сега88.00 лв.110.00 лв.


Danessa Myricks Beauty Luxe Cream Palette мултифункционален грим за очи, устни и лице 12x4 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Paletky > Multifunkční paletky в GeGa.bg. Danessa Myricks Beauty Luxe Cream Palette мултифункционален грим за очи, устни и лице 12x4 гр. е произведен от Danessa Myricks Beauty и се предлага от NOTINO.bg на цена 88.00 лв.

Промоционална цена на Danessa Myricks Beauty Luxe Cream Palette мултифункционален грим за очи, устни и лице 12x4 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 22.00 лв., намален от 110.00 лв. на 88.00 лв.

Danessa Myricks Beauty Luxe Cream Palette, 12x4 гр. , Mултифункционални палитри за жени, С луксозната палитра Danessa Myricks Beauty Luxe Cream Palette като на игра създавате идеален грим като от професионалист. Характеристики: позволява разнообразен грим с естествен ефект лесно се нанася цялостно усъвършенства кожата Състав: вегански продукт Начин на употреба: С помощта на избрания апликатор създайте гримиране по свой вкус.

Цвят: винен, кафяв, коралов, оранжев, розов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Danessa Myricks Beauty
Купи сега88.00 лв.110.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK