Davines More Inside Dry Texturizer сух текстуриращ спрей 250 мл.

Купи сега65.20 лв.


Davines More Inside Dry Texturizer сух текстуриращ спрей 250 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Objemové spreje в GeGa.bg. Davines More Inside Dry Texturizer сух текстуриращ спрей 250 мл. е произведен от Davines и се предлага от NOTINO.bg на цена 65.20 лв.

Davines More Inside Dry Texturizer, 250 мл. , спрей за обем за жени, Сбогувайте се веднъж завинаги със слепената коса. Спреят за обем Davines More Inside Dry Texturizer ще се погрижи за ефирна прическа – точно такава, каквато обожавате. Отсега нататък останалите ще се възхищават на вашата прическа. Характеристики: не слепвя косата и не я смачква придава на косата обем от корените лесно и бързо се нанася Начин на употреба: Нанесете на суха коса.

Дължина на косата: дълга коса, Ефект: обем на косата, Оформяне и текстура, Ниво на задържане: средна фиксация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Davines
Купи сега65.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK