Davines SU Hair Milk мляко без отмиване за всички видове коса 135 мл.

Купи сега70.10 лв.


Davines SU Hair Milk мляко без отмиване за всички видове коса 135 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Bezoplachová péče > Krémy a gely na vlasy в GeGa.bg. Davines SU Hair Milk мляко без отмиване за всички видове коса 135 мл. е произведен от Davines и се предлага от NOTINO.bg на цена 70.10 лв.

Davines SU Hair Milk, 135 мл. , Кремове и гелове за коса за жени, Вредните UV лъчи лишават косата от нейния блясък и здрав вид. Защото разлагат най-важния елемент на косъма – кератина, с което безвъзвратно увреждат структурата му. Защитният продукт Davines SU Hair Milk предлага на косата и на скалпа същата грижа, която слънцезащитният крем осигурява за кожата на лицето и тялото. Обгръща косата в тънък филм и той действа като бариера, през която вредните лъчи не достигат до косъма. Така помага на косата, изложена на слънце, да остане хидратирана, пълна с жизненост и без увреждане. Характеристики: удължава трайността на цвета на косата предпазва от UV лъчите улеснява разресването предотвратява дехидратация на косата Начин на употреба: Нанесете върху суха коса, особено по дължината и краищата.

Ефект: За лесно разресване, Защита на цветовете, подхранване, предпазва от външните влияния, Хидратация, Проблем с косата: kоса, изложена на слънце, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Davines
Купи сега70.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK