Daylong Cetaphil SUN Liposomal Lotion крем за тен за чувствителна кожа SPF 30 200 мл.

Купи сега72.40 лв.


Daylong Cetaphil SUN Liposomal Lotion крем за тен за чувствителна кожа SPF 30 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Slunce > Ochrana proti slunečnímu záření в GeGa.bg. Daylong Cetaphil SUN Liposomal Lotion крем за тен за чувствителна кожа SPF 30 200 мл. е произведен от Daylong и се предлага от NOTINO.bg на цена 72.40 лв.

Daylong Cetaphil SUN Liposomal Lotion, 200 мл. , Продукти преди излагане на слънце за жени, Защитете кожата си от изгаряне, преждевременно стареене и други увреждания, причинени от слънчевите лъчи. Слънцезащитният продукт Daylong Cetaphil SUN Liposomal Lotion предлага надежден щит срещу UV лъчите и така ви помага да предотвратите не само изгарянето или появата на пигментни петна, но и намаляването на еластичността, загубата на колаген и другите прояви на стареенето на кожата. Не на последно място намалява значително риска от рак на кожата. Характеристики: предпазва кожата от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчите подготвя кожата на лицето за излагане на слънце подготвя кожата за излагане на слънце лесно се разтрива и не оставя мазен филм не причинява алергични реакции продуктът е водоустойчив действа превантивно срещу стареенето на кожата повишава интензивността и удължава трайността на тена Начин на употреба: Нанесете продукта около 20 минути преди излагане на кожата на слънце. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване. Не стойте на слънце твърде дълго, дори да сте ползвали средства за защита от слънчевите лъчи. Не излагайте малки деца пряко на слънцето.

Активни вещества: алое вера, витамин E, Ефект: водоустойчивост, предпазва от външните влияния, против зачервяване, успокояване, Хидратация, Консистенция: тоалетно мляко, Не съдържа: без силикони, без сулфати, Слънцезащитен фактор: висока защита (SPF 30 – SPF 50), Тип кожа: aтопична и дерматична кожа, суха, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Daylong
Купи сега72.40 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK