Dentissimo Toothpaste Kids паста за зъби за деца без флуорид вкус Caramel 50 мл.

Виж цената


Dentissimo Toothpaste Kids паста за зъби за деца без флуорид вкус Caramel 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Zuby > Zubní pasty > Bez fluoru в GeGa.bg. Dentissimo Toothpaste Kids паста за зъби за деца без флуорид вкус Caramel 50 мл. е произведен от Dentissimo и се предлага от NOTINO.bg

Dentissimo Toothpaste Kids, 50 мл. , Детски пасти за зъби за деца, Пастата за зъби не съдържа флуориди и подсилва зъбите по естествен начин. Подходяща е за чувствителни зъби и венци. Характеристики: осигурява превенция срещу образуването на зъбна плака, камък и кариес гарантира нежност към зъбите и венците идеална за миене на първите зъбчета Състав: не съдържа флуориди Начин на употреба: Нанесете пастата върху четката за зъби и почиствайте зъбите с леки кръгови движения. Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. След употреба на пастата обилно изплакнете устата.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Dentissimo
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK