Depot No. 315 Fixing Pomade брилянтин за коса със силна фиксация 75 мл.

Купи сега37.50 лв.40.00 лв.


Depot No. 315 Fixing Pomade брилянтин за коса със силна фиксация 75 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Pomády na vlasy в GeGa.bg. Depot No. 315 Fixing Pomade брилянтин за коса със силна фиксация 75 мл. е произведен от Depot и се предлага от NOTINO.bg на цена 37.50 лв.

Промоционална цена на Depot No. 315 Fixing Pomade брилянтин за коса със силна фиксация 75 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.50 лв., намален от 40.00 лв. на 37.50 лв.

Depot No. 315 Fixing Pomade, 75 мл. , Восъци за коса за мъже, Искате ли да укротите непокорната си коса и да се радвате на прическа, която издържа дълго? Заложете на класиката сред стилизиращата козметика. Помадата за коса Depot No. 315 Fixing Pomade ще ви помогне лесно да постигнете перфектен резултат. Позволява ви да изгладите косата, да придадете желаната форма, като по този начин създава стилизиране като от ръката на професионалист, но от комфорта на дома ви. Едновременно с това се грижи за силната фиксация и стягане, така че всеки кичур стои на мястото си и косата ви изглежда перфектно оформена през целия ден. Изпробвайте този доказан с годините стилизиращ продукт и го оставете да подчертае прическата ви и да я поддържа фиксирана за дълго време. Характеристики: фиксира прическата в желаната форма придава на косата безупречен обем и форма идеален продукт за всякакъв стайлинг на косата не слепва косата Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта върху влажна или суха коса и оформете в желания вид.

Дължина на косата: къса коса, Ефект: обем на косата, Оформяне и текстура, Фиксация, Ниво на задържане: силна фиксация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Depot
Купи сега37.50 лв.40.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK