Dermacol Compact Bronzing бронзант и контурна пудра 10,5 гр.

Купи сега20.25 лв.22.50 лв.


Dermacol Compact Bronzing бронзант и контурна пудра 10,5 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Tvář > Tvářenky в GeGa.bg. Dermacol Compact Bronzing бронзант и контурна пудра 10,5 гр. е произведен от Dermacol и се предлага от NOTINO.bg на цена 20.25 лв.

Промоционална цена на Dermacol Compact Bronzing бронзант и контурна пудра 10,5 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.25 лв., намален от 22.50 лв. на 20.25 лв.

Dermacol Compact Bronzing, 10, 5 гр. , Руж, Бронзанти за жени, Искате ли лицето ви да има красив загар, дори и ако не прекарвате време навън, или ако слънцето се крие зад облаци? Бронзантът Dermacol Compact Bronzing ви помага само след миг да се радвате на кожа, целуната от слънцето, при това от комфорта на дома ви. Грижи се за деликатното цветно тониране, благодарение на което лесно създавате ефект на естествен загар. Освен това този бронзант ви позволява и евентуално подчертаване на контурите и коригиране на формата на лицето. Бъдете бронзова богиня винаги, когато пожелаете. Характеристики: придава тен осигурява на лицето отпочинал и спокоен вид блестящ ефект подчертава естествения чар на лицето Състав: съдържа пигменти, отразяващи светлината Начин на употреба: За външен вид със тен, нанесете в малко количество върху цялото лице. За дефиниране на лицето и изразяване на контурите нанесете по страните на челото, под лицевата кост, в долната част на брадичката и отстрани на носа. Нанесете върху бузите с помощта на широката четка и разтрийте до изчезване.

Ефект: озаряващ, с блестящи частици, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, Цвят: златен, кафяв, розов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Dermacol
Купи сега20.25 лв.22.50 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK