Dermacol Imperial Rose подаръчен комплект (с аромат на рози)

Купи сега34.74 лв.38.60 лв.


Dermacol Imperial Rose подаръчен комплект (с аромат на рози), се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Nehty > Laky na nehty в GeGa.bg. Dermacol Imperial Rose подаръчен комплект (с аромат на рози) е произведен от Dermacol и се предлага от NOTINO.bg на цена 34.74 лв.

Промоционална цена на Dermacol Imperial Rose подаръчен комплект (с аромат на рози) Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.86 лв., намален от 38.60 лв. на 34.74 лв.

Dermacol Imperial Rose, Козметични комплекти за жени, Всичко за перфектния грим в една опаковка. Козметичният комплект Dermacol Imperial Rose съдържа не един, а цели няколко бюти продукта, които ще ви помогнат да създадете или обогатите редовната си рутина, свързана с грима. Опаковката, пълна с декоративна козметика, ще зарадва вас или ще се превърне в чудесен подарък за близък човек. Комплектът съдържа: спирала придаваща обем с аромат на рози 12 мл. 02 масло от нар с аромат на рози 7, 5 мл. 01 лак за нокти с блестящи частици 11 мл. Характеристики: цялостна рутина за перфектен външен вид микс от козметични продукти за ежедневна употреба ще зарадва всяка жена красива опаковка перфектен за ежедневен грим Състав: в добавка включва луксозна чантичка Начин на употреба: Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Вид продукт: Комплекти, Вид спирала:  удължаваща, за обем, Ефект: бляскав, с блестящи частици, Тип комплекти: подаръчен комплект, Тип лак за нокти: top coat, Цвят: бял, розов, черен

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Dermacol
Купи сега34.74 лв.38.60 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK