Dermacol Sun Tan Booster защитен лосион за ускоряване на тена SPF 20 200 мл.

Купи сега18.02 лв.21.20 лв.


Dermacol Sun Tan Booster защитен лосион за ускоряване на тена SPF 20 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Slunce > Pro prodloužení opálení в GeGa.bg. Dermacol Sun Tan Booster защитен лосион за ускоряване на тена SPF 20 200 мл. е произведен от Dermacol и се предлага от NOTINO.bg на цена 18.02 лв.

Промоционална цена на Dermacol Sun Tan Booster защитен лосион за ускоряване на тена SPF 20 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.18 лв., намален от 21.20 лв. на 18.02 лв.

Dermacol Sun Tan Booster, 200 мл. , Защита от слънчевите лъчи за жени, Искате за рекордно кратко време да събирате погледите на всички наоколо с невероятен загар? Грижата, която осигурявате на кожата преди самото излагане на слънце, е стъпката, която не трябва да пропускате. Продуктът Dermacol Sun Tan Booster подпомага процеса на придобиване на тен и значително го ускорява. Дава на кожата ви това, от което има нужда, като ви гарантира по-красив резултат. Характеристики: удължава загорелия вид практично и хигиенично нанасяне предпазва кожата от UVA и UVB лъчите продуктът е водоустойчив повишава интензивността и удължава трайността на тена подпомага естествения процес за придобиване на тен предпазва кожата от изсушаване Начин на употреба: Нанесете върху кожата непосредствено преди излагане на слънце. Прилагайте защитните продукти в достатъчно количество и многократно. Не стойте на слънце твърде дълго, дори да сте ползвали средства за защита от слънчевите лъчи.

Ефект: предпазва от външните влияния, Консистенция: тоалетно мляко, Слънцезащитен фактор: средна защита (SPF 15 – SPF 25), Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Dermacol
Купи сега18.02 лв.21.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK