Dermalogica Invisible Physical Defense крем за лице за слънчеви бани SPF 30 50 мл.

Купи сега130.00 лв.


Dermalogica Invisible Physical Defense крем за лице за слънчеви бани SPF 30 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Slunce > Ochrana proti slunečnímu záření в GeGa.bg. Dermalogica Invisible Physical Defense крем за лице за слънчеви бани SPF 30 50 мл. е произведен от Dermalogica и се предлага от NOTINO.bg на цена 130.00 лв.

Dermalogica Invisible Physical Defense, 50 мл. , Защита от слънчевите лъчи за жени, Защитете кожата си от преждевременно стареене и други увреждания, причинени от слънчевите лъчи. Деликатната кожа на лицето е много по-чувствителна, отколкото кожата по останалата част от тялото, а освен това е изложена на слънчевите лъчи през цялата година – затова е изключително важно да не подценявате предпазването ѝ. Слънцезащитният продукт Dermalogica Invisible Physical Defense защитава надеждно лицето ви от UV лъчите и така ви помага да предотвратите не само изгарянето или появата на пигментни петна, но и намаляването на еластичността, загубата на колаген и другите прояви на стареенето на кожата. Характеристики: предпазва кожата от UVA и UVB лъчите предпазва от въздействието на свободните радикали лесно и бързо прилагане бързо се абсорбира Състав: цинков оксид – осигурява защита от UVA и UVB лъчи вегански продукт не съдържа химичен UV филтър Начин на употреба: Нанесете продукта около 20 минути преди излагане на кожата на слънце.

Ефект: предпазва от външните влияния, против зачервяване, успокояване, Кога да се нанася: дневен, Консистенция: крем, Слънцезащитен фактор: висока защита (SPF 30 – SPF 50), Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Dermalogica
Купи сега130.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK