DevaCurl SuperMousse® пяна втвърдител за чуплива и къдрава коса 141 гр.

Купи сега82.96 лв.103.70 лв.


DevaCurl SuperMousse® пяна втвърдител за чуплива и къдрава коса 141 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Tužidla na vlasy в GeGa.bg. DevaCurl SuperMousse® пяна втвърдител за чуплива и къдрава коса 141 гр. е произведен от DevaCurl и се предлага от NOTINO.bg на цена 82.96 лв.

Промоционална цена на DevaCurl SuperMousse® пяна втвърдител за чуплива и къдрава коса 141 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 20.74 лв., намален от 103.70 лв. на 82.96 лв.

DevaCurl SuperMousse®, 141 гр. , Пяна за коса за жени, Фиксиращият препарат DevaCurl SuperMousse® придава на вашата прическа желаната форма и обем. Характеристики: осигурява гъвкавост на косата повишава естествения блясък на косата предотвратява наелектризирането и нежелателното стърчене на отделните косми не слепвя косата и не я смачква очертава вълните и къдриците придава обем от корените прическата е под контрол цял ден Начин на употреба: Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.

Активни вещества: кокосово масло, Ниво на задържане: силна фиксация, Тип коса: kъдрава коса и коса на вълни, всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: DevaCurl
Купи сега82.96 лв.103.70 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK