Diego dalla Palma Volumizing Dry Shampoo сух шампоан за увеличаване обема на косата 150 мл.

Купи сега27.20 лв.29.00 лв.


Diego dalla Palma Volumizing Dry Shampoo сух шампоан за увеличаване обема на косата 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Suché šampony в GeGa.bg. Diego dalla Palma Volumizing Dry Shampoo сух шампоан за увеличаване обема на косата 150 мл. е произведен от Diego dalla Palma и се предлага от NOTINO.bg на цена 27.20 лв.

Промоционална цена на Diego dalla Palma Volumizing Dry Shampoo сух шампоан за увеличаване обема на косата 150 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.80 лв., намален от 29.00 лв. на 27.20 лв.

Diego dalla Palma Volumizing Dry Shampoo, 150 мл. , Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Diego dalla Palma Volumizing Dry Shampoo ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване. Характеристики: поглъща излишната мазнина създава богат и ефирен обем Начин на употреба: Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата.

Ефект: обем на косата, Регулиране на излишния себум, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Diego dalla Palma
Купи сега27.20 лв.29.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK