Diesel Fuel for Life Men Б.О.

Купи сега73.00 лв.


Diesel Fuel for Life Men Б.О., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Парфюми в транспортна опаковка Б.О. > Diesel в GeGa.bg. Diesel Fuel for Life Men Б.О. е произведен от Diesel и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 73.00 лв.

Diesel Fuel for Life за мъже: Ароматното сърце на мъжкия аромат Fuel for Life разкрива най-древната, класическа нотка в мъжката парфюмерия - лавандулата получена на базата на комарин. Без нея дървесният аромат би бил само изгубена илюзия. Fuel for Life е много повече от съчетание на съставки. Той е като лъч светлина, която провокира въображението. Може би никога досега на мъжете не е предлаган толкова семпъл и модерен аромат. В същото време, той не е просто набор от изходни съставки, а по-скоро е една смесица от вибрации. Първата вибрация, силно ароматна и прохладна, идва от малка доза звездовиден анасон. Той придава изисканост и блясък на аромата. Втората вибрация е тази от фрамбинон: аромат близък до белия мускус. Пъвоначално едва доловим, при контакт с кожата той оживява и придава на Fuel for Life плодова свежест, безпрецедентна за мъжките тоалетни води. Впечатлението се усилва от неустоимата ефирност на хелиотропин - третата амброво-дървесна вибрация, която е противоположна на втората. Тя намеква за самоуверена мъжественост, за ясна, многообразна и фундаментална чувственост така естествени благодарение на вечното, безсмъртно цвете. Мъжкият флакон е вдъхновен от манерка за алкохол. Той е облечен с кафяв деним в ретро стил, който се разкопчава от страничен цип. Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в транспортна опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Diesel
Купи сега73.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK