Disney Frozen Lip Gloss Set комплект гланц за устни (с калъфка) за деца

Купи сега11.98 лв.14.10 лв.


Disney Frozen Lip Gloss Set комплект гланц за устни (с калъфка) за деца, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Dárkové sady > Sady pro děti в GeGa.bg. Disney Frozen Lip Gloss Set комплект гланц за устни (с калъфка) за деца е произведен от Disney и се предлага от NOTINO.bg на цена 11.98 лв.

Промоционална цена на Disney Frozen Lip Gloss Set комплект гланц за устни (с калъфка) за деца Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.12 лв., намален от 14.10 лв. на 11.98 лв.

Disney Frozen Lip Gloss Set, 4 бр. , Комплекти за деца за деца, Забавлението на първо място. Продуктът Disney Frozen Lip Gloss Set е забавен, има закачлив дизайн и позволява на децата ви за малко да се почувстват като големи. Характеристики: за малки кокони за семпъл грим изключително подходящ за подарък по мотиви от известен детски приказен филм гланц за устни

Вид продукт: Комплекти, Приказен мотив: Disney, Замръзналото кралство, Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Disney
Купи сега11.98 лв.14.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK