Disney Mickey Toiletry Bag тоалетна чантичка за деца

Купи сега15.81 лв.18.60 лв.


Disney Mickey Toiletry Bag тоалетна чантичка за деца, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Dárkové sady > Sady pro děti в GeGa.bg. Disney Mickey Toiletry Bag тоалетна чантичка за деца е произведен от Disney и се предлага от NOTINO.bg на цена 15.81 лв.

Промоционална цена на Disney Mickey Toiletry Bag тоалетна чантичка за деца Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.79 лв., намален от 18.60 лв. на 15.81 лв.

Disney Mickey Toiletry Bag, Комплекти за деца за деца, За всички необходими козметични продукти и продукти за хигиена за вашето дете, без които не излизате от къщи, ще ви послужи козметичната чанта Disney Mickey Toiletry Bag. Благодарение на надеждното закопчаване нищо няма да се разсипе, всичко ще си бъде на мястото и вие лесно ще се ориентирате, кое къде е. Характеристики: малка козметична чантичка, подходяща за дамската чанта предлага широка гама възможности за използване модерен стилен дизайн практично затваряне с цип забавен детски дизайн Комплектът съдържа: гребен 1 бр. хавлия 29x48 см чашка 1 бр. тоалетна чантичка 1 бр.

Вид продукт: Комплекти, Тип комплекти: малка опаковка

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Disney
Купи сега15.81 лв.18.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK