Disney Princess Nail Art Set подаръчен комплект за деца

Купи сега13.51 лв.15.90 лв.


Disney Princess Nail Art Set подаръчен комплект за деца, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Nehty > Laky na nehty в GeGa.bg. Disney Princess Nail Art Set подаръчен комплект за деца е произведен от Disney и се предлага от NOTINO.bg на цена 13.51 лв.

Промоционална цена на Disney Princess Nail Art Set подаръчен комплект за деца Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.39 лв., намален от 15.90 лв. на 13.51 лв.

Disney Princess Nail Art Set, Комплекти за деца за деца, Лакът за нокти само за няколко минути ви гарантира красиви и изящни нокти. Характеристики: ярък и наситен цвят за малки кокони удобно се нанася цветен лак за нокти Комплектът съдържа: лак за нокти 3x4 мл. Стикери за нокти Начин на употреба: Нанесете лака с помощта на четчицата на предварително почистени с лакочистител и обезмаслени нокти. За по-добър ефект нанесете 2 слоя.

Вид продукт: Комплекти, Ефект: озаряващ, Тип комплекти: подаръчен комплект, Тип лак за нокти: отлепваща се, Цвят: жълт, розов, син

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Disney
Купи сега13.51 лв.15.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK