Dr. Hauschka Body Care олио за тяло с лимон и лимонова трева 75 мл.

Купи сега29.50 лв.


Dr. Hauschka Body Care олио за тяло с лимон и лимонова трева 75 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o tělo > Tělové oleje в GeGa.bg. Dr. Hauschka Body Care олио за тяло с лимон и лимонова трева 75 мл. е произведен от Dr. Hauschka и се предлага от NOTINO.bg на цена 29.50 лв.

Dr. Hauschka Body Care, 75 мл. , Олио за тяло за жени, Имате ли усещането, че кожата ви се нуждае от нещо повече от грижата, предоставяна от млякото или крема? Маслото за лице Dr. Hauschka Body Care обогатява страхотно рутината ви – осигурява на кожата екстра доза подхранване, подпомага регенерацията и се грижи тя да бъде гладка. Характеристики: прави кожата гъвкава и омекотена стяга отпуснатата кожа видимо омекотява кожата действа превантивно срещу възникване на стрии подхранва и се грижи за кожата Начин на употреба: Ползвайте сутрин и/или вечер след вана или душ. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Вид масло: cмес масла, Консистенция: олио, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Dr. Hauschka
Купи сега29.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK