Dr Irena Eris Algorithm попълващ крем за околоочната зона за корекция на бръчките 15 мл.

Купи сега54.50 лв.72.00 лв.


Dr Irena Eris Algorithm попълващ крем за околоочната зона за корекция на бръчките 15 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o oční okolí > Oční krémy a gely в GeGa.bg. Dr Irena Eris Algorithm попълващ крем за околоочната зона за корекция на бръчките 15 мл. е произведен от Dr Irena Eris и се предлага от NOTINO.bg на цена 54.50 лв.

Промоционална цена на Dr Irena Eris Algorithm попълващ крем за околоочната зона за корекция на бръчките 15 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 17.50 лв., намален от 72.00 лв. на 54.50 лв.

Dr Irena Eris Algorithm, 15 мл. , Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Dr Irena Eris Algorithm е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация. Характеристики: изглажда фините линии и леките бръчки уеднаквява тона на кожата и я озарява приятно придава еластичност не кожата освежава и изглажда зоната около очите дерматологично тествано Начин на употреба: Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.

Активни вещества: витамин E, Ефект: anti-age, озаряване, повдигане, подсилване, ревитализация, уеднаквяване, Кога да се нанася: дневен и нощен, Консистенция: гел, крем, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : бръчки и зряла кожа, за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Dr Irena Eris
Купи сега54.50 лв.72.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK