Dr Irena Eris VitaCeric матиращ серум за всички типове кожа на лицето 30 мл.

Купи сега49.98 лв.58.80 лв.


Dr Irena Eris VitaCeric матиращ серум за всички типове кожа на лицето 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťová séra в GeGa.bg. Dr Irena Eris VitaCeric матиращ серум за всички типове кожа на лицето 30 мл. е произведен от Dr Irena Eris и се предлага от NOTINO.bg на цена 49.98 лв.

Промоционална цена на Dr Irena Eris VitaCeric матиращ серум за всички типове кожа на лицето 30 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 8.82 лв., намален от 58.80 лв. на 49.98 лв.

Dr Irena Eris VitaCeric, 30 мл. , Серуми за лице за жени, Серумът за лице Dr Irena Eris VitaCeric е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа. Характеристики: помага за изглаждане на бръчки и фини линии уеднаквява цветовия тон на кожата ефективно хидратира и подхранва матира Начин на употреба: Върху почистеното лице прилагайте достатъчно количество от серума с леко потупване с върховете на пръстите. Можете да ползвате серума преди дневен и/или нощен крем, възможно е и самостоятелно.

Ефект: матиране, повдигане, Хидратация, Кога да се нанася: дневен, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Dr Irena Eris
Купи сега49.98 лв.58.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK