Dripping Gold Luxury Tanning Bronze Bar озаряващ бронзър за лице и тяло 36 гр.

Купи сега24.50 лв.35.00 лв.


Dripping Gold Luxury Tanning Bronze Bar озаряващ бронзър за лице и тяло 36 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Tvář > Rozjasňovače в GeGa.bg. Dripping Gold Luxury Tanning Bronze Bar озаряващ бронзър за лице и тяло 36 гр. е произведен от Dripping Gold и се предлага от NOTINO.bg на цена 24.50 лв.

Промоционална цена на Dripping Gold Luxury Tanning Bronze Bar озаряващ бронзър за лице и тяло 36 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 10.50 лв., намален от 35.00 лв. на 24.50 лв.

Dripping Gold Luxury Tanning Bronze Bar, 36 гр. , Бронзанти за жени, Озарителят Dripping Gold Luxury Tanning Bronze Bar придава на вашия облик здрав израз, изпълнен с жизненост. Характеристики: придава на лицето здрав и свеж вид озарява лицето богата пигментация и интензивно озаряване може да се ползва за лице и цялото тяло Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанасяйте по скулите, горната част на бузите, средата на лицето, под веждите и вътрешните ъгли на очите за чудесно сияещо лице.

Активни вещества: бамбуково масло, витамин E, кокосово масло, Ефект: озаряващ, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Dripping Gold
Купи сега24.50 лв.35.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK