Ducati GK 608 WARM UP машинка за подстригване на коса и брада

Купи сега61.37 лв.72.20 лв.


Ducati GK 608 WARM UP машинка за подстригване на коса и брада, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Elektronika > Strojky a zastřihovače в GeGa.bg. Ducati GK 608 WARM UP машинка за подстригване на коса и брада е произведен от Ducati и се предлага от NOTINO.bg на цена 61.37 лв.

Промоционална цена на Ducati GK 608 WARM UP машинка за подстригване на коса и брада Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 10.83 лв., намален от 72.20 лв. на 61.37 лв.

Ducati GK 608 WARM UP, Тримери за мъже, Уредът Ducati GK 608 WARM UP ви гарантира перфектно подстригване на брадата или косата. Характеристики: настройка на дължината на подстригване осигурява лесно оформяне на прическа захранване на батерии сменяеми приставки надеждно подстригва косата и брадата лесно се грижи за нежеланото окосмяване Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.

Тип захранване: mрежов, батерия

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Ducati
Купи сега61.37 лв.72.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK