DuKaS Premium Line Solingen 472 детска ножица със закръглен връх 9 см

Купи сега9.80 лв.14.00 лв.


DuKaS Premium Line Solingen 472 детска ножица със закръглен връх 9 см, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Doplňky > Úprava nehtů в GeGa.bg. DuKaS Premium Line Solingen 472 детска ножица със закръглен връх 9 см е произведен от DuKaS и се предлага от NOTINO.bg на цена 9.80 лв.

Промоционална цена на DuKaS Premium Line Solingen 472 детска ножица със закръглен връх 9 см Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.20 лв., намален от 14.00 лв. на 9.80 лв.

DuKaS Premium Line Solingen 472, 9 см, Ножици за бебета за деца, Рязането на мъничките детски нокти може и да не бъде непосилна задача. Ножицата за бебета DuKaS Premium Line Solingen 472 има специална форма и елементи за безопасност, за да сте спокойни. Ще се справите по-лесно и удобно, отколкото предполагате. Характеристики: заоблени върхове издръжливи остриета щадящо изрязва ноктите Начин на употреба: Вземете ножицата с палеца и показалеца и оформяйте ноктите в желаната форма.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: DuKaS
Купи сега9.80 лв.14.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK