DuKaS Premium Line Solingen сапфирена пила за нокти за нокти 8 см

Купи сега2.24 лв.2.80 лв.


DuKaS Premium Line Solingen сапфирена пила за нокти за нокти 8 см, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Doplňky > Úprava nehtů в GeGa.bg. DuKaS Premium Line Solingen сапфирена пила за нокти за нокти 8 см е произведен от DuKaS и се предлага от NOTINO.bg на цена 2.24 лв.

Промоционална цена на DuKaS Premium Line Solingen сапфирена пила за нокти за нокти 8 см Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 0.56 лв., намален от 2.80 лв. на 2.24 лв.

DuKaS Premium Line Solingen, 8 см, Маникюр и пили за нокти за жени, Продуктът DuKaS Premium Line Solingen ви гарантира професионално оформени и красиво изглеждащи нокти. Характеристики: оформя и скъсява ноктите пилата за нокти е идеална и за пътуване и в чантата точно и симетрично изпилява повърхността на пилата за нокти има висока дълготрайност Начин на употреба: Приближете към нокътя и с леки движения изпилявайте в една посока. След употреба изплакнете с вода.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: DuKaS
Купи сега2.24 лв.2.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK