Eau My BB Gift Set подаръчен комплект за деца

Купи сега32.98 лв.38.80 лв.


Eau My BB Gift Set подаръчен комплект за деца, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Pro děti > Hřebeny a kartáče в GeGa.bg. Eau My BB Gift Set подаръчен комплект за деца е произведен от Eau My BB и се предлага от NOTINO.bg на цена 32.98 лв.

Промоционална цена на Eau My BB Gift Set подаръчен комплект за деца Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 5.82 лв., намален от 38.80 лв. на 32.98 лв.

Eau My BB Gift Set, Комплекти за деца за деца, Парфюмният комплект за деца Eau My BB Gift Set ще зарадва всяка малка дама и малък господин. Освен прекрасния аромат, той крие в себе си и ароматна козметика за тяло, с която децата ще изживеят много приключения. Характеристики: внимателно разресва косата не дърпа косата при ресане идея за подарък, който със сигурност ще донесе радост Комплектът съдържа: одеколон за деца 150 мл. дървена четка за коса за деца 1 бр.

Вид аромат: Цветни, Вид продукт: Комплекти, Интензивност: Лек, Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Eau My BB
Купи сега32.98 лв.38.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK