Echosline Dry and Frizzy Hair M2 хидратираща маска за къдрава коса 500 мл.

Купи сега11.80 лв.


Echosline Dry and Frizzy Hair M2 хидратираща маска за къдрава коса 500 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Masky na vlasy > Masky na vlasy в GeGa.bg. Echosline Dry and Frizzy Hair M2 хидратираща маска за къдрава коса 500 мл. е произведен от Echosline и се предлага от NOTINO.bg на цена 11.80 лв.

Echosline Dry and Frizzy Hair M2, 500 мл. , Маска за коса за жени, Маската за косаEchosline Dry and Frizzy Hair е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: подсилва косъма косата е гладка на допир подпомага естественото образуване на вълни и къдрици интензивно хидратира Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.

Ефект: Блясък и мекота, изглаждане на косата, обем на косата, Хидратация, Тип коса: kъдрава коса и коса на вълни, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Echosline
Купи сега11.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK