EcoTools Deep Cleansing четка за почистване на кожата 1 бр.

Купи сега8.80 лв.11.00 лв.


EcoTools Deep Cleansing четка за почистване на кожата 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Čištění pleti в GeGa.bg. EcoTools Deep Cleansing четка за почистване на кожата 1 бр. е произведен от EcoTools и се предлага от NOTINO.bg на цена 8.80 лв.

Промоционална цена на EcoTools Deep Cleansing четка за почистване на кожата 1 бр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.20 лв., намален от 11.00 лв. на 8.80 лв.

EcoTools Deep Cleansing, 1 бр. , Почистване на кожата за жени, Грижа за кожата, това не са само кремове, серуми, тоник, гел или пилинг. Различните типове специални козметични аксесоари могат допълнително да подобрят обичайната ви рутина. Продуктът EcoTools Deep Cleansing допълва страхотно онези, които вече използвате в рутината си, като се грижи кожата на лицето ви да бъде още по-красива. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице ексфолиращ ефект лесно и бързо прилагане идеален помощник при премахване на грим Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Масажирайте в посока от центъра на лицето към външните му части.

Ефект: ексфолиране, почистване, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: EcoTools
Купи сега8.80 лв.11.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK