EcoTools Glow Collection Starry Glow комплект четки

Купи сега38.40 лв.48.00 лв.


EcoTools Glow Collection Starry Glow комплект четки, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Štětce a houbičky > Štětce na tvář в GeGa.bg. EcoTools Glow Collection Starry Glow комплект четки е произведен от EcoTools и се предлага от NOTINO.bg на цена 38.40 лв.

Промоционална цена на EcoTools Glow Collection Starry Glow комплект четки Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 9.60 лв., намален от 48.00 лв. на 38.40 лв.

EcoTools Glow Collection Starry Glow, 4 бр. , Комплекти четки за грим за жени, Комплекта четки за грим EcoTools Glow Collection Starry Glow ви позволява да създадете всякакъв дневен и вечерен грим като професионалист. Комплектът съдържа: четка за озарител 1 бр. четка за прилагане на сенки за очи 1 бр. четка за нанасяне на основа под фо ндьо тен 1 бр. четка за коректор 1 бр. четка за мигли и вежди 1 бр. матиращи листчета Характеристики: позволява бързо нанасяне на сенките за очи нанася оптимален слой сенки за очи за употреба както на сухо, така и на мокро изключително подходящ за подарък Състав: вегански продукт Начин на употреба: Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Вид продукт: Комплекти, Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: EcoTools
Купи сега38.40 лв.48.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK