ELEEELS M1 масажен уред

Купи сега107.60 лв.


ELEEELS M1 масажен уред, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Sport > Fitness vybavení > Masážní pomůcky в GeGa.bg. ELEEELS M1 масажен уред е произведен от ELEEELS и се предлага от NOTINO.bg на цена 107.60 лв.

ELEEELS M1, 3 бр. , Приспособления за масаж унисекс, След тежка физическа дейност тялото и най-вече мускулите заслужават качествено отпускане и регенерация. Масажният уред ELEEELS M1 помага за намаляване на мускулното напрежение и приятно отпуска скованите мускули. Характеристики: акумулаторно захранване подпомага възстановяването на мускулите отпуска скованите мускули справя се със стреса и болката служи за релакс и отпускане помага за доброто кръвообращение на мускулите лесно влиза в спортния сак може да се използва върху всички части на тялото продукт, устойчив на механична повреда чудесно разнообразяване на домашната тренировка позволява избор на желания интензитет

Вид продукт: Комплекти, Тип комплекти: подаръчен комплект, Цвят: сив, черен

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: ELEEELS
Купи сега107.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK