Elemis Superfood AHA Glow Cleansing Butter почистваща маска за лице за озаряване на лицето 90 мл.

Купи сега71.40 лв.74.00 лв.


Elemis Superfood AHA Glow Cleansing Butter почистваща маска за лице за озаряване на лицето 90 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Čisticí masky в GeGa.bg. Elemis Superfood AHA Glow Cleansing Butter почистваща маска за лице за озаряване на лицето 90 мл. е произведен от Elemis и се предлага от NOTINO.bg на цена 71.40 лв.

Промоционална цена на Elemis Superfood AHA Glow Cleansing Butter почистваща маска за лице за озаряване на лицето 90 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.60 лв., намален от 74.00 лв. на 71.40 лв.

Elemis Superfood AHA Glow Cleansing Butter, 90 мл. , Почистваща маска за жени, Искате ли да обогатите обичайната си рутина за почистване и да се радвате на още по-съвършена кожа, почистена наистина в дълбочина? Почистващата маска Elemis Superfood AHA Glow Cleansing Butter допълва страхотно любимия ви почистващ гел, пяна или крем и отстранява дори от дълбочината на порите всички остатъци от грим и други замърсявания. Освен това помага с регулирането на себума и редуцирането на евентуалното нежелано лъщене. Характеристики: почиства интензивно кожата прави кожата копринено мека интензивно овлажнява кожата не изсушава кожата на лицето придава на кожата свеж вид ефективно отстранява грима от кожата Начин на употреба: Нанесете върху козметичен памучен тампон и с леки изтеглящи движения отстранете от лицето грима и нечистотиите. После изплакнете.

Активни вещества: AHA киселини, Ефект: озаряване, подхранване, почистване, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Консистенция: балсам, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Elemis
Купи сега71.40 лв.74.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK