Eleven Australia Extra Hold стилизираюа глина с екстра силна фиксация за матиране 85 гр.

Купи сега37.40 лв.


Eleven Australia Extra Hold стилизираюа глина с екстра силна фиксация за матиране 85 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Modelovací hlíny na vlasy в GeGa.bg. Eleven Australia Extra Hold стилизираюа глина с екстра силна фиксация за матиране 85 гр. е произведен от Eleven Australia и се предлага от NOTINO.bg на цена 37.40 лв.

Eleven Australia Extra Hold, 85 гр. , Глини за коса за жени, Стилизиране на косата, което издържа през целия ден, а същевременно запазва естествения вид. Моделиращата глина Eleven Australia Extra Hold ви позволява само за миг да оформяте косата си в перфектна прическа, точно според вашите представи. Без значение дали искате да укротите немирните кичури, да създадете небрежно разрошване или да придадете на косата текстура, тя ще ви помогне да го постигнете. Освен това текстурата на глината гарантира гъвкаво фиксиране, благодарение на което можете по всяко време през деня да коригирате финалната визия така, че да изглеждате чудесно. Характеристики: фиксира прическата и удължава нейната издръжливост придава на косата матов вид Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта върху косата и оформете с пръсти желания вид.

Дължина на косата: къса коса, Ефект: Оформяне и текстура, Фиксация, Ниво на задържане: силна фиксация

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Eleven Australia
Купи сега37.40 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK