Elizabeth Arden Advanced Ceramide лифтинг крем за околоочната зона със стягащ ефект за жени 15 мл.

Купи сега105.90 лв.145.70 лв.


Elizabeth Arden Advanced Ceramide лифтинг крем за околоочната зона със стягащ ефект за жени 15 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o oční okolí > Oční krémy a gely в GeGa.bg. Elizabeth Arden Advanced Ceramide лифтинг крем за околоочната зона със стягащ ефект за жени 15 мл. е произведен от Elizabeth Arden и се предлага от NOTINO.bg на цена 105.90 лв.

Промоционална цена на Elizabeth Arden Advanced Ceramide лифтинг крем за околоочната зона със стягащ ефект за жени  15 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 39.80 лв., намален от 145.70 лв. на 105.90 лв.

Elizabeth Arden Advanced Ceramide, 15 мл. , Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Elizabeth Arden Advanced Ceramide е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация. Характеристики: изглажда фините линии и леките бръчки оставя кожата изпъната и гладка хидратира в дълбочина Начин на употреба: Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно. Може да се ползва и върху кожата на устните.

Ефект: възстановяване на плътността, повдигане, подсилване, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Консистенция: крем, Тип кожа на лицето : бръчки и зряла кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Elizabeth Arden
Купи сега105.90 лв.145.70 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK