Elizabeth Arden Ceramide Advanced Ceramide дневен крем със стягащ ефект SPF 15 50 мл.

Купи сега148.07 лв.174.20 лв.


Elizabeth Arden Ceramide Advanced Ceramide дневен крем със стягащ ефект SPF 15 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. Elizabeth Arden Ceramide Advanced Ceramide дневен крем със стягащ ефект SPF 15 50 мл. е произведен от Elizabeth Arden и се предлага от NOTINO.bg на цена 148.07 лв.

Промоционална цена на Elizabeth Arden Ceramide Advanced Ceramide дневен крем със стягащ ефект SPF 15 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 26.13 лв., намален от 174.20 лв. на 148.07 лв.

Elizabeth Arden Ceramide Advanced Ceramide, 50 мл. , Кремове за лице за жени, Искате да запазите младежкия вид възможно най-дълго? Изключително подходящ като основа за редовната ви козметична рутина е кремът за лице Elizabeth Arden Ceramide Advanced Ceramide. Помага ви в битката против признаците на стареене, забавя появата и задълбочаването на бръчките и не на последно място подобрява еластичността, здравината и плътността на кожата. Едновременно с това се грижи за подхранването и хидратацията, от които кожата на лицето има нужда, за да остане свежа, гладка и гъвкава. Характеристики: възстановява здравината на кожата и я прави изпъната уеднаквява тона на кожата регенерира и витализира намалява бръчките и предотвратява появята им подхранва в дълбочина интензивно хидратира Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.

Ефект: anti-age, озаряване, повдигане, ревитализация, уеднаквяване, Хидратация, Кога да се нанася: дневен, Слънцезащита: със SPF, Тип кожа на лицето : бръчки и зряла кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Elizabeth Arden
Купи сега148.07 лв.174.20 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK