Elizabeth Arden Green Tea освежаващ лосион за тяло със зелен чай за жени 500 мл.

Купи сега26.30 лв.50.90 лв.


Elizabeth Arden Green Tea освежаващ лосион за тяло със зелен чай за жени 500 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Parfémy > Parfémovaná kosmetika > Péče o tělo в GeGa.bg. Elizabeth Arden Green Tea освежаващ лосион за тяло със зелен чай за жени 500 мл. е произведен от Elizabeth Arden и се предлага от NOTINO.bg на цена 26.30 лв.

Промоционална цена на Elizabeth Arden Green Tea освежаващ лосион за тяло със зелен чай за жени 500 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 24.60 лв., намален от 50.90 лв. на 26.30 лв.

Elizabeth Arden Green Tea, 500 мл. , Грижа за тялото за жени, Насладете се на луксозен аромат и по време на сутрешните и вечерните си ритуали в банята. Продуктът за грижа за тялото Elizabeth Arden Green Tea ще погали сетивата ви и ще поглези кожата ви с любимия ви аромат. Характеристики: оставя кожата кадифено фина на допир осигурява дълготрайна хидратация и еластичност изключително подходящ за подарък, заедно с аромата

Консистенция: тоалетно мляко

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Elizabeth Arden
Купи сега26.30 лв.50.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK