Elmex Anti-Caries Professional паста за зъби, защитаваща от зъбен кариес 3 x 75 мл.

Купи сега28.13 лв.33.10 лв.


Elmex Anti-Caries Professional паста за зъби, защитаваща от зъбен кариес 3 x 75 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Zuby > Zubní pasty > Pro posílení zubní skloviny в GeGa.bg. Elmex Anti-Caries Professional паста за зъби, защитаваща от зъбен кариес 3 x 75 мл. е произведен от Elmex и се предлага от NOTINO.bg на цена 28.13 лв.

Промоционална цена на Elmex Anti-Caries Professional паста за зъби, защитаваща от зъбен кариес 3 x 75 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.97 лв., намален от 33.10 лв. на 28.13 лв.

Elmex Anti-Caries Professional, 3x75 мл. , пасти за зъби за мъже, Пастата за зъбиElmex Anti-Caries Professional заздравява зъбния емайл и предпазва вашите зъби от зъбен кариес и повишена чувствителност. Характеристики: предотвратява образуване на зъбен кариес освежава дъха неутрализира вредните киселини Начин на употреба: Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Elmex
Купи сега28.13 лв.33.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK