Elmex Caries Protection Kids четка за зъби за деца софт 1 бр.

Купи сега8.20 лв.9.10 лв.


Elmex Caries Protection Kids четка за зъби за деца софт 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Zuby > Zubní kartáčky > Kartáčky в GeGa.bg. Elmex Caries Protection Kids четка за зъби за деца софт 1 бр. е произведен от Elmex и се предлага от NOTINO.bg на цена 8.20 лв.

Промоционална цена на Elmex Caries Protection Kids четка за зъби за деца софт 1 бр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 0.90 лв., намален от 9.10 лв. на 8.20 лв.

Elmex Caries Protection Kids, 1 бр. , Детски четки за зъби за деца, Четката за зъби Elmex Caries Protection задълбочава хигиенните навици при децата под формата на игра. Благодарение на веселия дизайн, почистването на зъбите става забавно. Характеристики: леко и надеждно почиства зъбите закачлив дизайн за деца удобно се държи в ръката Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.

Твърдост на космите: ultra soft

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Elmex
Купи сега8.20 лв.9.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK