Embryolisse Moisturizers мултифункционален крем за тяло и лице 400 мл.

Купи сега30.94 лв.36.40 лв.


Embryolisse Moisturizers мултифункционален крем за тяло и лице 400 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Tvář > Podkladové báze в GeGa.bg. Embryolisse Moisturizers мултифункционален крем за тяло и лице 400 мл. е произведен от Embryolisse и се предлага от NOTINO.bg на цена 30.94 лв.

Промоционална цена на Embryolisse Moisturizers мултифункционален крем за тяло и лице 400 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 5.46 лв., намален от 36.40 лв. на 30.94 лв.

Embryolisse Moisturizers, 400 мл. , Премахване на грим от кожата на лицето за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Използвайте всеки ден хидратиращ крем – това е основата на грижата за кожата на лицето, без която не може да мине нито една козметична рутина. Кремът за лице Embryolisse Moisturizers придава на кожата ви необходимата доза хидратация, носи облекчение от усещането за сухота и предотвратява появата на люспи. Оставя кожата балансирана, омекотена, подхранена и нежна. Хидратиращото му действие помага и в битката против признаците на стареене. Характеристики: интензивно хидратира придава на кожата свежест и сияние подхранва в дълбочина бързо се абсорбира не оставя усещане за мазнота за ползване за тялото и лицето отлично подготвя кожата за нанасяне на грим предотвратява изсушаването на кожата на лицето Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер. Може да се използва и като основа под фон дьо тен. Може да се използва не само върху лицето но и по кожата на цялото тяло.

Активни вещества: алое вера, бамбуково масло, пчелен восък, Ефект: озаряване, подхранване, почистване, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа: за всички типове кожа, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Embryolisse
Купи сега30.94 лв.36.40 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK