Embryolisse Moisturizers защитен крем против действието на външни фактори SPF 20 40 мл.

Купи сега25.58 лв.30.10 лв.


Embryolisse Moisturizers защитен крем против действието на външни фактори SPF 20 40 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. Embryolisse Moisturizers защитен крем против действието на външни фактори SPF 20 40 мл. е произведен от Embryolisse и се предлага от NOTINO.bg на цена 25.58 лв.

Промоционална цена на Embryolisse Moisturizers защитен крем против действието на външни фактори SPF 20 40 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.52 лв., намален от 30.10 лв. на 25.58 лв.

Embryolisse Moisturizers, 40 мл. , Защита от слънчевите лъчи за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Embryolisse Moisturizers подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: интензивно хидратира предпазва кожата от UVA и UVB лъчите предпазва кожата от вредните външни влияния предпазва от въздействието на свободните радикали Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка сутрин.

Ефект: озаряване, предпазва от външните влияния, Хидратация, Кога да се нанася: дневен, Консистенция: крем, Слънцезащита: със SPF, Слънцезащитен фактор: средна защита (SPF 15 – SPF 25), Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Embryolisse
Купи сега25.58 лв.30.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK