emi Care System Crack Treat Cream лек регенериращ крем за напукани крака 300 мл.

Купи сега7.30 лв.


emi Care System Crack Treat Cream лек регенериращ крем за напукани крака 300 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o nohy > Krémy na nohy в GeGa.bg. emi Care System Crack Treat Cream лек регенериращ крем за напукани крака 300 мл. е произведен от emi и се предлага от NOTINO.bg на цена 7.30 лв.

emi Care System Crack Treat Cream, 300 мл. , Кремове за крака за жени, В рутината си за грижа не трябва да забравяте за ходилата, защото всеки ден те са натоварени както от ходене, така и от стоене прави и само благодарение на редовната грижа ще продължат да бъдат красиви и готови да изминават следващите хиляди крачки. Кремът за крака emi Care System Crack Treat Cream се грижи идеално за сухата и груба кожа, омекотява я, гали ходилата ви и ги оставя меки като коприна. Без повече напукани пети, затвърдяла кожа и мазоли, само нежни и гладки ходила, които няма да се срамувате да показвате на света. Характеристики: притежава регенеративен ефект хидратира кожата отлично омекотява и подхранва заздравява напуканата кожа Начин на употреба: Нанесете върху краката и масажирайте леко. Не изплаквайте.

Ефект: регенерация, Тип кожа: суха

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: emi
Купи сега7.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK