Erayba Ayurvedic грижа за коса без отмиване с есенциални масла 0 мл.

Купи сега26.18 лв.37.40 лв.


Erayba Ayurvedic грижа за коса без отмиване с есенциални масла 0 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Oleje na vlasy > Klasické vlasové oleje в GeGa.bg. Erayba Ayurvedic грижа за коса без отмиване с есенциални масла 0 мл. е произведен от Erayba и се предлага от NOTINO.bg на цена 26.18 лв.

Промоционална цена на Erayba Ayurvedic грижа за коса без отмиване с есенциални масла 0 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 11.22 лв., намален от 37.40 лв. на 26.18 лв.

Erayba Ayurvedic, мл. , Класически масла за коса за жени, Имате ли усещането, че косата ви има нужда от нещо повече, отколкото само грижата, предлагана от шампоана, балсама или маската? Класическото масло за коса Erayba Ayurvedic обогатява невероятно рутината ви за грижа – осигурява на косата екстра доза подхранване, възстановява еластичността и цялостната подвижност, подпомага регенерацията и не на последно място се грижи за изглаждане на повърхността ѝ. Така резултатът е по-мека, по-нежна и здрава коса с по-малка склонност към нежелано начупване. Характеристики: не слягва косата възстановява увредената структура на косъма предотвратява цъфтенето на краищата Състав: без силикони вегански продукт Начин на употреба: Нанесете върху суха коса, особено по дължината и краищата. Не изплаквайте.

Вид масло: cмес масла, Ефект: Блясък и мекота, Предотвратяване на цъфтежите, регенерация, Хидратация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Erayba
Купи сега26.18 лв.37.40 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK