Erbe Solingen Manicure ножица за нокти и кожичка 9 см

Купи сега22.16 лв.27.70 лв.


Erbe Solingen Manicure ножица за нокти и кожичка 9 см, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Doplňky > Úprava nehtů в GeGa.bg. Erbe Solingen Manicure ножица за нокти и кожичка 9 см е произведен от Erbe Solingen и се предлага от NOTINO.bg на цена 22.16 лв.

Промоционална цена на Erbe Solingen Manicure ножица за нокти и кожичка 9 см Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 5.54 лв., намален от 27.70 лв. на 22.16 лв.

Erbe Solingen Manicure, 9 см, Маникюр и пили за нокти за жени, Продуктът Erbe Solingen Manicure ви гарантира професионално оформени и красиво изглеждащи нокти. Характеристики: щадящо изрязва нежните кожички около ноктите благодарение на лесната употреба ще постигнете бързи и точни резултати издръжливи остриета идеален помощник за съвършен маникюр оптималните размери гарантират удобна манипулация щадящо изрязва ноктите премахва сухата, грапава и груба кожичка около ноктите Начин на употреба: За перфектен резултат първо потопете своите пръсти в топла вода, за да могат добре да омекнат кожичките. После избутайте кожичката назад и внимателно отстранете излишната част. Вземете ножицата с палеца и показалеца и оформяйте ноктите в желаната форма.

Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Erbe Solingen
Купи сега22.16 лв.27.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK