Estée Lauder Modern Muse

Купи сега110.00 лв.


Estée Lauder Modern Muse, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Дамски парфюми > Estee Lauder в GeGa.bg. Estée Lauder Modern Muse е произведен от Estee Lauder и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 110.00 лв.

Септември 2013г. , модна къща Estée Lauder пуска Modern Muse, нов дамски парфюм, символизиращ самоуверената млада жена, Жената, която знае, че е звезда в своя живот. Modern Muse е модерен флорално дървесен аромат, създаден от парфюмериста Harry Fremont. Композицията му отваря със сочна мандарина, последвана в сърцето от неустоим букет, от страстни и цветни нотки на тубероза, лилия, орлови нокти и влажни венчелистчета, обгърнати от благоуханията на китайски и Sambac жасмин. Елегантната и стилна база е изградена от пачули, кехлибар, ванилия от Мадагаскар и чувствен мускус, подсилени от благородни дървесни акорди. Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в оригинална опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Estee Lauder
Купи сега110.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK